image-223228-images_(18).jpg
Compressport kousen, quads en nu ook meer en meer de arm sleeves worden reeds lange tijd door vele toppers gedragen en hebben hun nut al bewezen. Met compressiekousen sporten, en zeker bij lange afstandslopen, zorgen zij voor een verbeterde bloeddoorstroming van de spieren en voeren ze het melkzuur vlugger af, zodat vermoeidheid en spierkrampen worden uitgesteld of zelfs vermeden. Hieronder vind je de meest relevante referenties die meestal op voorraad zijn. Je kan ook de volledige cataloog in de apotheek raadplegen, om het volledige gamma te ontdekken. Speciale bestellingen kunnen binnen de 2 tot 3 werkdagen geleverd worden.Compressport R2V2 Calf Sleeves

Compressiekousen die gedragen worden tijdens het sporten of wandelen. De graduele drukverdeling in de geweven stof van aan de enkel tot de knie zorgt voor een verbeterde terugvloei van veneus bloed uit de onderste ledematen naar het hart. Zo worden afvalstoffen en melkzuur sneller afgevoerd en blijven de spieren luchtig. Tevens worden deze kousen gebruikt om scheenbeenvliesontsteking te voorkomen, de zgn shin splints. Deze calfs worden gedragen vanaf een half uur voor de training of wedstrijd. 

Bestaan in verschillende kleuren; White, Black, Fluo Pink, Fluo Yellow, Fluo Green, Ice Blue, Orange, Purple.

Maten (zie tabel) van T1 tot T4.

Prijs per paar 35.00€


Compressport Full Socks v2.1

Compressiekousen die gedragen worden voor of na het sporten, om te recupereren van de inspanning. Ze kunnen ook tijdens het lopen worden gedragen, voor wie een volledige kous verkiest boven de calfs. De graduele drukverdeling in de geweven stof van aan de tenen tot de knie zorgt voor een verbeterde terugvloei van veneus bloed uit de onderste ledematen naar het hart. Zo worden afvalstoffen en melkzuur sneller afgevoerd en blijven de spieren luchtig. De noppen die je op strategische plaatsen terugvindt, zorgen voor een zalig massage effect tijdens en na het lopen. Deze full socks worden gedragen de avond voor of vlak na de training of wedstrijd.
 
Bestaan in verschillende kleuren en uitvoeringen; Black/Red, Ultralight Black/Blue, White.

Maten (zie tabel) van T1 tot T4.

Prijs per paar 45.00€/49.00€


Compressport Pro Racing Socks v3.0 Run Low Cut

Deze laag uitgesneden loopsokken komen net onder de enkel gelijk met de schoenrand. Zij zorgen voor een betere afvoer van melkzuur uit de voet naar de kuit toe. Deze kunnen in combinatie worden gedragen met de calfs voor wie geen full socks verkiest, maar toch het volledige onderbeen wil ontlasten bij lange duurtrainingen en loopwedstrijden. De noppen die je op strategische plaatsen terugvindt, zorgen voor een zalig massage effect tijdens het lopen. 

Bestaan in verschillende kleuren: Smart Black, Smart White, White/Pink, White/Blue, Fluo Yellow, Fluo Pink.

Maten (zie tabel) van T1 tot T4.

Prijs per paar 16.00€


Compressport Pro Racing Socks v3.0 Bike

Net zoals de Run socks zorgen deze Bike socks voor een verbeterde afvoer van melkzuur uit de voet van de wielrenner, zodat voetkrampen worden vermeden. De noppen die je op strategische plaatsen terugvindt, zorgen voor een zalig massage effect tijdens het fietsen. 

Bestaan in verschillende kleuren: Smart White, Black/Red, White/Blue, Fluo Pink, Ice Blue.

Maten (zie tabel) van T1 tot T4.

Prijs per paar 16.00€


Compressport Arm Force 

Meer en meer worden ook deze arm sleeves gedragen tijdens het sporten. Zij zorgen niet alleen voor een betere bloeddoorstroming van de onderarm naar de bovenarm toe. Zij beschermen ook de arm bij contactsporten of bij volleybal, waarbij de impact van de bal wordt getemperd. Kunnen ook gebruikt worden tijdens de koudere periodes om de armen warm te houden en kunnen tijdens de inspanning eenvoudig worden uitgetrokken.

Bestaan in de kleuren Black, White, Fluo Blue en Fluo Pink.

Maten (zie tabel) van T1 tot T4.

Prijs per paar 25.00€

Compressport Quad 

Bij zware belasting van de quadriceps zorgen deze Compressport Quads voor een gevoelige ondersteuning en verlichting van deze spiergroep. Zij kunnen worden gedragen bij het gewichtheffen, bij het uitvoeren van squats en tijdens trails waarbij veel moet worden geklommen. 

Bestaan in de kleuren Black en White.

Maten (zie tabel) van T1 tot T4.

Prijs per paar 60.00€
Compressport Race Belt

Draag je energie gels met je mee tijdens het lopen of fietsen met deze handige elastische race belt. Hij is uitgerust met voorgepunte sluitingen om een rug- of borstnummer te bevestigen en heeft meerdere lussen om minstens zes gels te kunnen wegsteken. Met een handig en sluitvaste kliksluiting. Aanpasbaar aan elke maat. 

Bestaat in de kleuren White en Black.

Eén maat.

Prijs 12.00€

Compressport Sweatbands
Polsbandjes multisport om het zweet af te vegen tijdens het sporten.

Bestaat in de kleuren White, Black, Blue, Pink, Orange

Eén maat.

Prijs 12.00€