Hiddit sportvoedingsupplementen werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met atleten zelf. Zij weten als geen ander wat de behoeftes zijn van een (top)sporter. Zo bood triathleet en tweevoudig wereldkampioen Luc Van Lierde zijn expertise aan om dit gamma mede op punt te stellen. Banale, maar o zo belangrijke aspecten zoals smaak, comfort, gebruiksgemak, textuur, werden onder de loep genomen. 


image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT ISOTONIC
ORANGE/LIME/AGRUM
1KG
25 DOSISSEN
19.95€
Isotone dorstlesser om vocht en mineralen, die we verliezen bij transpiratie snel terug aan te vullen tijdens het sporten. Voorkomt deshydratatie en krampen door zijn unieke samenstelling van koolhydraten en elekrolyten. Aangeraden wordt 500ml isotone drank te drinken per uur inspanning. Dit kan natuurlijk hoger liggen bij warm weer of bij hevige transpireerders. Bestaat in de smaken Orange, Lime, Agrum en Neutral. Verpakking van 1kg, goed voor 25 bidons van 500ml. 
image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT CARBO CHARGER
BOSVRUCHTEN
1KG
14 DOSISSEN
25.95€
Energie drank, ideaal voor de aanvoer van snelle suikers tijdens de inspanning, wanneer er niet veel tijd is om te drinken of bij koud weer, wanneer we minder transpireren en dus minder elektrolyten verliezen. Kan ook gebruikt worden voor carbo-loading enkele dagen voor een zware training of wedstrijd om snel de glycogeen reserves in de spieren aan te vullen. Bestaat in de smaak Bosvruchten in potten van 1kg. Goed voor 14 bidons van 500ml. 
TIJDELIJK ONBESCHIKBAAR
image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT ENERGY GEL
LIME/COLA
AARBDEI-KIWI
3X40G
5.97€
Zuivere energie gel die als dusdanig kan genuttigd worden om snelle suikers aan te voeren tijdens de inspanning om het energiepeil aan te vullen. Handig om mee te nemen op de fiets of in de loopbelt tijdens lange afstanden en bij zware inspanningen zoals een marathon. Door zijn lichtverteerbaarheid kan deze gel zonder water worden ingenomen, plakt niet in de mond en slikt heel makkelijk door. Niet stroperig. Bestaat in de smaken Cola/Caffeine, Limoen en Aardbei-Kiwi. Bevat 30g suikers per 40g gel. Verkrijgbaar per 3 stuks. 
​​​​​​​TIJDELIJK ONBESCHIKBAAR
image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT ENERGY FRUIT BAR
ABRIKOOS/KERS
33G / 14G CARBS
1.75€
Energie sport reep die makkelijk mee kan genomen worden op de fiets voor de lange ritten. Zachter dan de meeste repen, zodat deze makkelijk wegkauwen, ook tijdens het lopen. Deze bars geven een hongerstillend effect en leveren 14g suikers per reep onder de vorm van snelle en trage suikers voor langdurige energie aanvoer. Aangeraden wordt om 2 à 3 repen te eten per uur, zeker boven de 2 uur inspanning, gecombineerd met 500ml isotone drank. Op die manier kan je het  maximum van 60-90g suikers per uur aanvoeren. Bestaat in de smaken Kers en Abrikoos. Verkrijgbaar per stuk. 
​​​​​​​TIJDELIJK ONBESCHIKBAAR

image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT RECOVERY SHAKE
PEACH-MANGO/VANILLE
1 KG
20 DOSISSEN
27.95€
Recuperatie drank op basis van wei eiwitten en koolhydraten. De combinatie van beide geeft een snellere opname door het lichaam en dit vlak na de inspanning. Zorgt voor de aanvoer van essentiële BCAA aminozuren, waaronder het belangrijkste Leucine. Hierdoor zullen de spieren sneller herstellen na een sportprestatie. De koolhydraten zorgen dan weer voor het aanvullen van de energie reserves in de spieren. Door een recovery shake te drinken na elke zware of langdurige inspanning, zullen de spieren beter voorbereid zijn op een volgende belasting. Bevat ook elektrolyten zodat ook de vochtbalans wordt hersteld. Je lost 50g op in 500ml magere melk binnen het uur na de inspanning. Bestaat in de smaken Perzik-Mango en Vanille. Verkrijgbaar in potten van 1kg, goed voor 20 bidons van 500ml.

image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT BCAA 2:1:1
180 CAPSULES
30 DOSISSEN
21.49€
Recuperatie capsules op basis van de drie belangrijkste aminozuren (Branched Chain Amino Acids of BCAA's) Leucine, Iso-Leucine en Valine, waaruit onze spiervezels zijn opgebouwd, met als allebelangrijkste Leucine. In de ideale verhouding 2:1:1 (Leu:Iso-Leu:Val). Heeft een spieropbouwend effect en versnelt herstel na spierschade, vooral na een zware training. Neem 6 capsules (bevat 3g Leucine) vlak na de inspanning. Bevat geen koolhydraten. Bestaat in verpakkingen van 180 capsules, goed voor 30 dossisen. 
TIJDELIJK ONBESCHIKBAAR
​​​​​​​

image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT L-CARNITINE
90 CAPSULES
29.95€
Carnitine is een aminozuur en wordt dus heel snel opgenomen. Het speelt een heel belangrijke rol in de omzetting van vetten naar energie in de spiercellen. Bij trage lange inspanningen verbrandt het lichaam vooral vetten en minder suikers. De energie omzetting vanuit vetten verloopt echter trager dan vanuit suikers en kan met dit supplement worden ondersteund. Het is dan ook uitermate geschikt bij LSD duurlopen en cardio training op de fiets. Men neemt 2 x per dag 2 tabletten (3g carnitine) bij een koolhydraatrijke maaltijd. 


image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT UBIQUINOL
30 CAPSULES
29.95€
Ubiquinol is de snelst opneembare vorm van Co-enzyme Q10. Deze vitamine-achtige stof is tevens het krachtigste anti-oxidant en beschermt onze cellen tegen oxidatieve stress tijdens de inspanning. Oxidatieve stress veroorzaakt spierschade, opgelopen tijdens de training. Door deze stress te onderdrukken, zullen de spieren sneller herstellen na de inspanning. Q10 is tevens actief in de energie productie in onze cellen. Aangeraden wordt 2 softgels in te nemen  voor de inspanning en vanaf de leeftijd van 35 jaar. Goed voor 15 servings.
image-230423-download_(52).jpg
HIDDIT MAGNESIUM
60 CAPSULES
11.95€
Magnesium is zeer belangrijk voor de soepele samentrekking en ontspanning van de spieren. Het is ook een onmisbaar mineraal bij de energieproductie. Doordat het Mg gebonden is aan een aminozuur (glycine) wordt het sneller en vollediger opgenomen dan de oxide-vorm. Hierdoor worden darmkrampen en winderigheid vermeden. Door transpiratie verliest de sporter naast Natrium en Kalium ook Magnesium, dat dus moet aangevuld worden. Bij warm weer, bij hevige transpireerders en vóór lange inspanningen te gebruiken. Kan ook elke dag worden genomen, zonder training. Bestaat in 60 capsules en is goed voor 30 servings (2 caps per dag).
TIJDELIJK ONBESCHIKBAAR

​​​​​​​