Trisport Pharma biedt eveneens een uitgebreid gamma van sportvoedingssupplementen voor de veeleisende atleet. Hieronder vind je de meest courant gebruikte referenties die ook meestal op stock zijn in de apotheek.


image-270147-images.jpeg
TRISPORT PHARMA
HYDRA MAX
TROPICAL/LEMON
1KG
25.95€
Hypotone dorstlesser om vocht en mineralen, die we verliezen bij transpiratie snel terug aan te vullen tijdens het sporten. Voorkomt deshydratatie en krampen door zijn unieke samenstelling van koolhydraten en elekrolyten. Aangeraden wordt 500ml isotone drank te drinken per uur inspanning. Dit kan natuurlijk hoger liggen bij warm weer of bij hevige transpireerders. Bestaat in de smaken Lemon en Tropical . Potten van 1kg. Goed voor 30 bidons van 500ml.
image-270147-images.jpeg
TRISPORT PHARMA
ENERGY DRINK
TROPICAL/LEMON
1KG
25.95€
Energie drank die zowel koud als warm kan worden gedronken. Ideaal voor de aanvoer van snelle suikers tijdens de inspanning, wanneer er niet veel tijd is om te drinken of bij koud weer, wanneer we minder transpireren en dus minder elektrolyten verliezen. Kan ook gebruikt worden voor carbo-loading enkele dagen voor een zware training of wedstrijd om snel de glycogeen reserves in de spieren aan te vullen. Bestaat in de smaken Lemon/Pineapple en Tropical in potten van 1kg. Goed voor 30 bidons van 500ml.
image-270147-images.jpeg
TRISPORT PHARMA
ENERGY GEL RATIO 2:1
LEMON/BLACKCURRANT
12X50G
22.00€
Licht verteerbare energy gels voor de aanvoer van energie onder de vorm van koolhydraten. Deze worden aangevoerd in een ideale ratio 2:1 (maltodextrine/fructose) zodat je per gel beschikt over 30g snelle suikers. Aangewezen voor langdurige inspanningen boven 1 uur of waar de intensiteit van de inspanning vrij hoog ligt. Het lichaam kan tot maximum 60g suikers per uur opnemen, maar door training kan je dit zelf opdrijven tot 90g. Tevens bevatten de gels ook 200mg Natrium en voeren aldus ook zout aan, dat we verliezen door transpiratie.  Bestaan in de smaken Lemon en Blackcurrant. Per  doos van 12 verkrijgbaar.


image-270147-images.jpeg
TRISPORT PHARMA
RECUPRO + LEUCINE
LEMON/ORANGE
1.5KG
46.50€
Recuperatie drank op basis van wei eiwitten en koolhydraten. De combinatie van beide geeft een snellere opname door het lichaam en dit vlak na de inspanning. Zorgt voor de aanvoer van essentiële BCAA aminozuren, waaronder het belangrijkste Leucine. Hierdoor zullen de spieren sneller herstellen na een sportprestatie. De koolhydraten zorgen dan weer voor het aanvullen van de energie reserves in de spieren. Door een recovery shake te drinken na elke zware of langdurige inspanning, zullen de spieren beter voorbereid zijn op een volgende belasting. Bevat ook elektrolyten zodat ook de vochtbalans wordt hersteld. Je lost 45g op in 500ml water (lichte training) of 90g (zware training) binnen het uur na de inspanning. Bestaat in de smaken Orange en Lemon. Verkrijgbaar in potten van 1.5kg, goed voor 15 tot 30 bidons van 500ml.


image-270147-images.jpeg
TRISPORT PHARMA
AMINO+
120 CAPS
26.00€
Recuperatie capsules op basis van de drie belangrijkste aminozuren (Branched Chain Amino Acids of BCAA's) Leucine, Iso-Leucine en Valine, waaruit onze spiervezels zijn opgebouwd, met als allebelangrijkste Leucine. In de ideale verhouding 2:1:1 (Leu:Iso-Leu:Val). Heeft een spieropbouwend effect en versnelt herstel na spierschade, vooral na een zware training. Neem 4 capsules (bevat 3g Leucine) vlak na de inspanning. Bevat geen koolhydraten. Bestaat in verpakkingen van 120 capsules, goed voor 30 dossisen. 


image-270147-images.jpeg
TRISPORT PHARMA
LACTOSIR
120 CAPS
28.00€
Bij hoge trainingsintensiteit en zware belasting verbranden onze spieren suikers meer en meer in afwezigheid van zuurstof (anaerobe verbranding) en ontstaat er melkzuur. Dit melkzuur is verantwoordelijk voor spierkrampen, die de sporter uiteindelijk kunnen dwingen om de training of wedstrijd te staken. Door training net onder dit zogenaamde omslagpunt, kan de sporter deze krampen langer uitstellen of zelfS vermijden. Toch kan onze natuurlijke buffer slechts een beperkte hoeveelheid melkzuur neutraliseren. Beta-Alanine is een snel opneembaar aminozuur dat deze buffer helpt ondersteunen en uitbreiden, zodat het moment van de verzuring wordt uitgesteld. Omdat Beta-Alanine tintelingen kan veroorzaken, wordt het aangeboden in een vorm die traag vrijkomt (slow-relaease). Aangeraden wordt om 5 capsules per dag in te nemen vanaf 8-10 weken voor de geplande wedstrijd. Het effect blijft ook optimaal tot 3 weken na staken van de inname. Bestaat in verpakkingen van 120 capsules.